» От началото на Октомври 2004 година Сеинт Солюшънс стана ексклузивен представител за България на уникалния продукт Batterylife Activator.

» Сеинт Солюшънс ООД е основана в началото на 2003 година. Управителите на компанията са натрупали богат опит в асемблирането и продажбата на професионални компютърни системи, сървъри и изграждане на локални мрежи в един от лидерите по качество на Българския пазар – Перси ЕООД. Дългогодишният им опит ги кара да потърсят нов път на развитие и да предложат на потребителите високо качество, надеждност и най-вече европейско обслужване. Фирмата се специализира в предоставяне на цялостни решения в областта на информационните технологии. Предлагаме всички видове компютърни системи, съобразени с нуждите на клиента, надеждни сървърни решения, ПОС терминални устройства за ресторанти, хотели, магазини и др., както и абонаментно обслужване на компютърна и офис техника.

» Стремежът ни е да нямаме недоволни клиенти и го постигаме с високо ниво на професионални умения, качествено обслужване и коректност. За краткото си съществуване Сеинт Солюшънс успява да постигне значителен и устойчив ръст. Използването на всички технологични новости в продуктовата гама на фирмата е основна цел за постигане на високи резултати.

© 2004 Saint Solutions Ltd. All rights reserved.